TAPET PERSONALIZAT Lemn

TAPET PERSONALIZAT Lemn, servicii TAPET PERSONALIZAT pe lemn Bucuresti, TAPET PERSONALIZAT de calitate oferit de echipa Select Print, la preturi accesibile pentru persoane fizice, firme, institutii, asociatii. TAPET PERSONALIZAT Lemn, la cel mai bun pret.

La Select Print avem capacitatea tehnica atat de a personaliza prin TAPET PERSONALIZAT o mare varietate de obiecte din lemn (creioane, scrumiere, obiecte decorative, icoane) cat si de a produce o gama diversa de produse din lemn (meniuri din lemn pentru restaurante, rame).

TAPET PERSONALIZAT si taierea laser este solutia optima pentru o reprezentare grafica cu detalii fine, atat pentru unicate cat si pentru productia in serie. Tehnologia laser, ne permite sa personalizam prin gravare o multitudine de obiecte promotionale, cadouri de afaceri sau pentru cei dragi, sa decupam cu precizie diverse materiale (lemn, plexiglas, aluminiu, alama, cupru, magneziu, hartie, piele, folii..etc.), sau sa reproducem portrete, peisaje, fotografii pe diferiti suporti printr-un procedeu numit fotogravura.

Frumusetea lemnului sculptat si pictat poate fi obtinuta intr-un timp foarte scurt prin gravarea cu laserul. In mai putin de cateva minute se obtine o calitate fotografica. Modelele pot fi usor replicate iar si iar. Va sugeram arinul, artarul si ciresul pentru claritate si contrast, desi orice lemn care nu contine fibre groase este potrivit pentru gravare.

TAPET PERSONALIZAT pe lemn se poate folosi pentru foarte multe tipuri de produse: mobilier, semnalistica, iconografie, promotionale etc. Se pot face debitari, gravuri, fotogravuri pe diverse tipuri de lemn, MDF, placaj. Gravura pe lemn se poate realiza prin laser sau router.

Pentru oferte de pret TAPET PERSONALIZAT pe lemn si alte servicii, nu ezitati sa ne contactati.